Првенчето на Лазо Илиески

Минатата недела објавивме за песната на познатиот водител Лазо Илиески.Еве денеска есклузивно за вас и видео записот на песната Не бев Таков. Инаку видео записот се снимаше во Стар Дојран , видеото е во режија на Андреј Миске и Мики Граматиков,а сниматели се Тане Коџабашиев и Кире Пиличев.

Напишете коментар