Промоција на проектот „На Македонија и треба твојата идеја“

Денеска пратеничката група на Вмро-Дпмне пред струмичани го промовираше проектот На Македонија и треба твојата Идеја, каде сите граѓани имаа можност да ги дадат своите идеии, да предложат свои размислувања кон создавање на подобри услови и потреби на самото население.

Напишете коментар