Прес на Вмро Дпмне-Блок Дотацијата е Покачена

Денеска советниците на Вмро-Дпмне одржаа прес конференција каде што информираа дека детските дотации се покачени, а не намалени како што тврдеше секретарот на о.Струмица Кирил Парталов, на вчерашната прес конференција.
Во прилог е изјавата на Кире Николов советник на Вмро Дпмне…

 

Напишете коментар