Преполн Амфитеатар за Младите Гитаристи

Синоќа амфитаеатарот беше преполн,струмичани покажаа голем интерест за завршниот концерт на учесниците на летната школа за гитара под менторство на мр.Васко Пиличев.
Учесниците имаа можност за три дена да се запознаат со некои вештини за гитарата.
Оваа година имаше околу 30 учесници како од Струмица така и од други градови од државата.

Професорот Пиличев е задоволен од постигнатото и се надева дека и следната година ќе има уште поголем интерест.Повеќе за ова од изјавата на Мр.Васко Пиличев…

Напишете коментар