Прекин на водоснабдувањето на улица,, Младинска,,

Ве известуваме дека денес, 18.12.2018 година, вторник, поради уличен дефект на водоводната мрежа на улица “Младинска“ на потегот помеѓу улиците “Ристоман Попчевски“ и “Ѓорги Упчев“ ќе има прекин во водоснабдувањето. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:30 часот до 12 часот.

Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. “Младинска“
18/12/2018

Напишете коментар