Пратеникот Славе Гошев со роденденска торта го изненади Алексан дар Стојановски штитеник од Заводот Бања Банско

Пратеникот Славе Гошев, заедно со новиот директор на Заводот Бања Банско Драги Аљоков, му приредија роденденско изненадување на својот пријател Александар Стојановки кој е штитеник во Заводот Бања Банско. Огромна беше радоста кај славеникот Александар, кој изрази огромна благодарност до пратеникот Гошев и директорот Аљоков кои му го разубавија роденденот.

12250091_988902347829404_5738356527201966497_n 12274463_988902397829399_3202921402289102038_n 12289763_988902277829411_7744691557841959272_n 12294812_988902311162741_2528071792951082427_n 12308341_988902444496061_4406145011474019477_n 12313515_988902227829416_1228661851757034420_n 12316182_988902247829414_7866759582089027440_n

Напишете коментар