Познатиот руски хор „Митрофан Пјатницки“ вечерва ќе одржи концерт во Струмица

Познатиот руски хор „Митрофан Пјатницки“ вечерва ќе одржи концерт во Струмица
Љубителите на рускиот фолклор во Струмица, вечерва, ќе можат да уживаат во настапот на рускиот државен академски народен хор „Митрофан Пјатницки“. Концертот кој што ќе се одржи во големата сала на центарот за култура „Антон Панов“ со почеток во 19 часот е во рамките на одбележувањето на Деновите на руската култура во Македонија.

Напишете коментар