Поради дефект ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Неретва“

Поради дефект на водоводна цевка ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Неретва“ во Струмица. Прекинот ќе трае од 9,30 до 14 часот. Екипа на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работи на отстранување на дефектот.

Напишете коментар