По петти пат Лазо Котуровиќ- Длгио најсреќен меѓу струмичани

По петти пат годинава Лазо Котуровиќ го фати крстот на базенот „Аквариус“ во Струмица. Православните верници веруваат дека тој што ќе го фати крстот ќе има многу среќа, здравје и успеси низ годината.

Напишете коментар