Одбележување на меѓународниот ден на лицата со посебни потреби

Денес, 3ти декември е меѓународен ден на лицата со посебни потреби. По тој повод градоначалникот на општина Ново Село г-дин Блажо Велков го посети ПОУ “Св. Климент Охридски” во Ново Село. Со скромни подароци ги поздрави дечињата и заедно го одбележија меѓународниот ден на лицата со посебни потреби.

Напишете коментар