О.О Гром од Струмица во посета на здружението ДИСТОРФИЈА

Денеска членовите на општинската организација на Гром од Струмица, ги посетија децата со посебни потреби од здружението Дисторфија.

Според Саше Милковски од о.о. Гром, целта на оваа посета е дружбата со најмладите, исто така беше разговарано на теми како и проблеми со кои се соочуваат овие членови.

На најмалите членови им беа подарени новогодишни пакетчиња.

 

Напишете коментар