о.Босилово- Расчистување на прифатилиште за комунален отпад

ПКД „Огражден“-Босилово започна со редовно расчистување на прифатилиштата за комунален отпад во општина Босилово. Градежната механизација наредните денови ќе биде ангажирана скоро во сите населени места во општината.

Напишете коментар