о. Босилово-Поставени Рефлектори на Игралиштето во Дрвош

Екипата на ЈПКД ,,ОГРАЖДЕН” работеше на поставување на рефлектори на игралиштето во школскиот двор во населеното место Дрвош. Со тоа на младите им се овозможи користење на игралиштето и во ноќно време.

 

Напишете коментар