o.Босилово- Изграден плоштадот во с.Робово

Деновиве комплетно завршија активностите околу изградбата на плоштадот во с.Робово.

Проектот беше реализиран од страна на општина Босилово со средства од Биро за регионален развој на РМ во висина од 592.187 денари и средства од општина Босилово во износ од 321.926 денари.

Во 2016 година се предвидени дополнителни содржини на плоштадот со уредување на детско катче и поставување на детски реквизити.

Напишете коментар