Новогодишни пакетчиња за децата на болничко лекување во струмичката болница

Градоначалникот Зоран Заев и општина Струмица, денеска, уште еднаш ја потврдија својата општествена одговорност и грижа за најмладите иако тоа го прават континуирано во сите изминати години. По повод новогодишно – божиќните празници, им беа поделени новогодишни пакетчиња на децата кои што се на болничко лекување во детското одделение во јавната здравствена установа „Општа болница“ во Струмица.

735190_913192028734228_5183778635029543174_n 1919238_913192025400895_943255794539522931_n 10390294_913192032067561_4420819847354549832_n

Напишете коментар