Мода-Моделите на Познатиот Christian Louboutin

Една од најважните работи за припадничките на понежниот пол секако е нивниот изглед.

Денеска ќе ви прикажеме неколку модни парчиња од познатиот моден дизајнер Christian Louboutin.

Напишете коментар