Марјан Јанев-Господ е мир, да се помолиме да ни помогне да бидеме миротворци

Господ е мир, да се помолиме да ни помогне да бидеме миротворци секој ден во нашите животи и во нашето семејство, во нашите градови и земји, во цел свет.

Пораката која ја носи раѓањето на Исус Христос во Витлеем е упатена до „секој маж и жена кои не престануваат да гледаат низ темнината, кои се надеваат на подобар свет, кои се грижат за другите додека послушно ги извршуваат своите должности. ” Каде и да си за Божиќ дома да си” рече во својата изјава Градоначалникот Марјан Јанев. Почитувани граѓани, нека е благословено христовото раѓање и да ви се за многу години празниците.

Напишете коментар