Коста Бургов си Купи Автомобил

Деновиве Коста Бургов, познатата македонска  поп икона, на својот фб профил објави слика од својот автомобил.Од самата слика може да се забележи дека станува збор за скап американски олд-тајмер.По се изгледа дека на Коста му тргна продажбата на своите албуми,па реши да се почести со автомобил.Му посакуваме успех во понатамошната кариера и уште повеќе нови песни.kosta

Напишете коментар