„Комуналец“ го надополнува урбаното уредување во градот

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ продолжува со надополнување на урбаната опрема во градот. Деновиве, нови клупи се поставени на булеварот „Ленинова“. Од „Комуналец“ информираа дека нови клупи ќе бидат поставени и на булеварите „Гоце Делчев“ и „Маршал Тито“.
13269252_1002253153161448_8227285124178979537_n

13428473_1002253149828115_3264756863656349252_n

13432394_1002253156494781_1270839384244665143_n

Напишете коментар