„Комуналец“ го чисти булеварот „Гоце Делчев“

Екипи на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска го чистат просторот од двете страни на булеварот „Гоце Делчев“ од „Жито Струмица“ кон влезот во населеното место Дабиле. Се собира отпадот и се вади земјата од прокопите кои беа направени за поставување на електричните столбови кои го осветлуваат булеварот и потоа истите ќе се бетонираат

Напишете коментар