„Комуналец“ донираше спортски реквизити во училиштето во Просениково

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ уште еднаш ја потврди својата општествена одговорност. Овој пат донираше нови табли и кошеви за игралиштето во дворот на основното училиште „Герас Цунев“ од Просениково. Претпријатието, кошеви донираше и во основното училиште „Маршал Тито“ во Муртино.

Напишете коментар