Кољо Черкезов со награда за машка епизодна улога на “Војдан Чернодрински” Прилеп

На 51-от Македонски театарски фестивал “Војдан Чернодрински” Прилеп. Наградата за машка едизодна улога ја доби Кољо Черкезов за улогата на Контролорот во представата “Ни ќар ни зијан” од Братислав Димитров во режија на Синиша Евтимов.

Напишете коментар