Каква е Хигената на Струмичка Гинекологија

До нашата редакција пристигнаа фотографии кој се направени на оделението за Гинекологија.
Страшна е глетката кој може да се забележи од фотографиите.
Нечисти чаршави кои се облеани со крв, пижами кои личаат на се само не на пижами. Лебарки кои се шетат насекаде по оделението.
Се прашуваме што треба да се случи таму за да се преземаат мерки за малку подостоинствен пречек на пациентите.
Оваа објава не сакаме да се сфати како политичка, туку бараме надлежните да преземаат мерки, бидејќи глетката е страшна и катастрофална.

Напишете коментар