Како изгледа новиот Mercedes-AMG S65 Coupe

Бруталната моќност комбинирана со покрив што се спушта, така изгледа модел S 65 Cabriolet од Mercedes-AMG.Со нескромните 630 коњски сили оваа машина забрзува 0 до 100 за 4.1 секунди.

Максималната брзина достигнува 300 км на час……Уживајте во галеријата

3f164da8bdc1f14e73ac6fa5d0cb99ac_big 5e42bc3dff1e4d6988bb299978449f9d 65f2648b6e0f9c66731048d57a8f4a40 0487f5b731cb3e43c0a520097e1bef6d_big a06e52ff08eda9960382be8da163b20a_big ba7bcae37df3f39dadc83e7d72b378cb_big

Напишете коментар