Како Изгледа 18,5 милионскиот Апартман на Кристијано Роналдо

Познатиот фудбалер Кристијано Роналдо, се поднови со нов апартман во Трамп Резиденцијата на петата авенија во Менхетен, со есклузивна глетка на Централ Парк.
Апартманот има невејоратна глетка од 360 степени, што овој апартман го прави уште по есклузивен.
За ваквата есклузивна глетка како и за самата местоположба на овој апартман, Кристијано Роналдо има инкасирано 18,5 милиони долари. Бидете војаери и ѕирнете во апртманот на Роналдо преку следниве фотографии.

Напишете коментар