ЈЗУ Општа болница: Паушални и невистинити се наодите на СДСМ!

Паушални, невистинити, вака од општа болница Струмица ги оценуваат наводите кои на денешниот прес ги истакна СДСМ. Велат дека граѓаните од Струмица и општините кои гравитираат најдобро знаат колку е направено во јавниот здравствен сектор. Велат дека реалната слика базирана на факти покажува колку е инвестирано во болницата, каде последниве години реконстриурани операциони сали, воведени нови птехники и процедури и набавени се нови апарати.

Напишете коментар