Излезе официјалниот трејлер за „Златна петорка“

Излезе првиот официјален трејлер за долгометражниот игран филм „Златна петорка“. Овој нов македонски филм во режија на Горан Тренчовски, а во продукција на „Револушн“ од Скопје, по успешно завршената пост-продукциска фаза, конечно е подготвен за светска интернационална фестивалска промоција, како и за домашната киноприкажувачка мрежа низ Македонија…

Напишете коментар