Изјава на Јосиф Христов по Повод Стартувањето на СОФ 2015

Од синоќа, Струмица почна да живее во ритамот на најголемата културно-забавна манифестација „Струмица опен фест“.
-Ние сме многу среќни што со најмладите таленти почна четвртото издание на „Струмица опен фест“ затоа што тие на најдобар начин ја презентираат Струмица во државата, но и во поранешните југословенски простори. Минатата година оваа најмасовна манифестација беше посетена од 200 илјади посетители, ќе се потрудиме годинава да има поголем број посетители, рече Јосиф Христов, претседател на Советот на општина Струмица.

 

Напишете коментар