Изградба на Улици во Населените Места Радово и Дрвош

Како резултат на успешната соработка помеѓу општина Босилово и Светска Банка и професионално спроведување на инфраструктурните проекти од страна на општина Босилово – истата има добиено грант на финансиски средства кои се наменети за изградба на нови локални улици.
Вчера започнаа подготвителните активности за изградба односно асфалтирање на две нови улици во населените места:
– Радово во должина од 200 метри и
– Дрвош во должина од 90 метри.

Се очекува во текот на наредните денови овие улици да бидат комплетно завршени односно изградени.

[gallery ids=”1923,1924,1925,1926,1927,1928,1929,1930,1931,1932,1933,1934″

Напишете коментар