Историски Архив со Отворени Средби со Граѓаните

Во просториите на историскиот архив во Струмица,синоќа се одржаа отворените средби со граѓаните.Тиее имаа можност да се запознаат со работата на архивот како и да погледнат историски документи кои се чуваат во депото на архивот.

Напишете коментар