IKE DE KOKA го промовираше својот прв сингл

Познатото дуо од Струмица, веќе добро познато ширум целата држава со своите свирки IKE DE KOKA викендот во Струмица, во кабарето Александар го промовираше својот прв музички сингл.

Присутните гости имаа можност да уживаат во оваа прекрасно музичко дело.

Еве дел од атмосферата….

Слушнете го и првиот сингл и уживајте…

 

Напишете коментар