Граѓаните прашуваат- Ќе се реши ли проблемот со кучињата скитници

Во последно време низ центарот на градот како и низ поголемиот дел од градот можат да се забележат глутници кучиња кои предизвикуваат страв кај поголем дел од граѓаните.
Низ социјалните мрежи се поголем дел од граѓаните реагираат на оваа појава стравувајќи да не се случи поголема трагедија. Тие јавно апелираат и прашуваат што треба да се случи за да се отстрани ова појава?
Воедно јавно апелираат до надлежните час поскоро да се реши овој проблем….

Напишете коментар