Градежните активности на Сушичкиот порој се забразуваат

Општина Василево продолжува со забрзано темпо да ги извршува градежни активности планирани за оваа тековна година.

Со подобрување на временските услови се забрзуваат градежните активности на Сушевски порој и изградба на улица до црквата во Добрашинци.

12524337_1294982750528458_5733437743068680018_n 12790961_1294982727195127_3803885916311832003_n 12798994_1294982700528463_4858586940027101380_n 12799328_1294982783861788_6989449263594862918_n 12801658_1294982663861800_2647898314894422514_n

Напишете коментар