Галерија-Есенска Разгледница

Денеска официјално започна есента.

Времето кај нас сеуште не сака да се раздели од топлото лето, но вредните домаќинки  започнаа со припремите за зимници, се подготвуваат разни туршии, ајвари, компоти и слатко.

За да го обележиме стартот на есента, ви подготвивме една убава есенска разгледница.

Уживајте во галеријата…

Напишете коментар