ФОТОГАЛЕРИЈА ДОЈРАН во Полн Сјај

Денеска во Дојран започнува Д фестивал,но и покрај фестивалот посетеноста од туристи беше на завидно ниво.
После 20 години Дојран повторно плени со својата убавина,со детскиот џагор со големата посетеност.
Средени плажи,реновирани викендици,места за забава.

Напишете коментар