Фото на денот- Честито Чист Понеделник

На секој настан во градот најприсутни се овие два лика од селото Баница..

Денеска на Чист Понеделник, тие со честитка…Ние сме Матни во главите, ама со чиста душа…

DSC_1549

 

Напишете коментар