Еве Како Струмичани се Претставија на Карневалот во Панчево

На карневалот кој се одржа во Панчево Струмица се претстави со двете групи кои ја делеа првата награда на Струмичкиот Карневал: „Каревјанци“ од СОУ „Никола Карев“ и Рингишпил“ од СОУ „Димитар Влахов“. Еве како тие сѐ претставија:

 

 

 

 

Инаку карневалот во Панчево се одржа од 15-ти до 20-ти Јуни.

 

 

Напишете коментар