Ексклузивно видео – Брисел ден Потоа

Ситуацијата во Брисел иако норамализирана, сеуште тензична…Европските институции се затворени исто како и метрото и аеродромот. Училиштата се затворени,  полицијата е присутна насекаде…

Во продолжение погледнете го видеото од Брисел од нашиот соработник Ристо Ѓоргиев

 

 

Напишете коментар