Џон Вејн по Струмичките Улици

Утрово по улиците на Струмица, гордо се прошета Струмичкиот Џон Вејн кој гордо го јаваше својот коњ Дорчо. Ни кажа дека за него и за неговиот коњ Дорчо најубави биле прошетките по улиците на градот.

Напишете коментар