Драгана Костова, девојчето со Ангелски Глас се пласира во третиот круг на Неки нови Клинци

Драгана Костова, 10 годишната струмичанка со својот ангелски глас се пласира в третиот круг од музичкото шоу Неки нови Клинци во Србија.

Таа се претстави со песна Марија Шерифовиќ и песна од групата Неверне Бебе.

Таа со својот глас го воодушеви жирито и со 5 гласа директно се пласира во следниот трети круг.

Еве видео од настапот на Драгана….

Напишете коментар