DJ R3HAB на Струмица Опен Фестивал

По најавата за големото прво гостување на R3HAB во Македонија и соседството започнува да се зголемува интересот за фестивалот на млади од цела Македонија. Настапот на ОПЕН фест е во склоп на светската турнеја на R3hab кој претходно настапува во Италија, Полска, Шпанија, Холандија и во Белгија на главната сцена на Tomorrowland.

Од вчера, на официјалната фејсбук страница на холандскиот диџеј со приближно 4 милионски светски аудиториум се промовира и големиот струмички фестивал.

Напишете коментар