Детска лига: ген.2004 ФК Академија Пандев : ФК Беласица 13:0

Во два натпревари од детската лига на Југо- источниот регион, тимот на Академија Пандев тимови како и вообичаено имаа лесни задачи со своите противници. За одбележување е победата на генерацијата 2004 која ја предводи легендата на струмичкиот фудбал Петар Андреев. Овој тим имаше повеќе од успешен настап и извојува убедлива победа од 13:0 над ФК Беласица.

генерација 2005

ФК Валандово Вардар – ФК Академија Пандев 0:7

генерација 2004

ФК Академија Пандев – ФК Беласица 13:0

Напишете коментар