Ден на Отворена Врата во поликлиниката Филип Втори со д-р Жан Митрев

Во петок на 20. 11. 2015 година во поликлиникaта „Филип Втори“ во Струмица ќе се одржи „ДЕН НА ОТВОРЕНА ВРАТА“ под мотото „ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ“. Консултативниот ден ќе го води Академик д-р Жан Митрев со неговиот тим на лекари од ПЗУ „Филип Втори“.

Прегледите ќе започнат од 09.30 часот, а тимот на лекари кои од Скопје ќе бидат присутни во Струмица се:

1.Академик Д-р Жан Митрев – Генерален Директор на ПЗУ „Филип Втори“, супспец. кардиоваскуларен хирург
2. Д-р. Тања Анѓушева – Медицински Директор на ПЗУ Филип Втори, супспец. кардиолог
3. Д-р. Енвер Идоски – супспец. кардиолог
4. Д-р. Борјанка Георгиева – супспец. кардиолог
5. Д-р. Љиљана Илиевска – спец. невропсихијатар
6. Д-р Бошко Ставрески – спец. општ хирург
7. Проф. Д-р. Ѓорѓе Зафироски – спец. ортопед и трауматолог
8. Д-р. Горан Јовиќ – спец. уролог
9. Д-р.Ирена Андонова – спец. гинеколог акушер

Нашата најголема придобивка е наоѓање на партнер во пациентот за решавање на неговиот здравствен проблем
За полесно да не најдете тргнете по овој пат ….

Напишете коментар