Данче Азманова победник на ораторската вечер организирана од Претседателот Иванов

Струмичанката Данче Азманова е годинашната победничка на ораторската вечер на Школата за Млади лидери која е иницијатива на Претседателот на Република Македонија, Ѓорги Иванов.
14086441_10153916115481158_5085119325826225254_o

14114916_10153916115496158_8168265564769900380_o-1024x871

14115543_10153916115501158_5375958672400616229_o-1024x683Вкупно 9 учесници на седмата по ред Школа за млади лидери беа дел од Ораторската вечер, што се одржа во Охрид, a Претседателот Иванов, денес лично ја додели пофалницата на Азманова.
Школата за млади лидери по седми пат се одржува во Охрид, од 14 до 26 август, на иницијатива на претседателот Иванов. Идејата на претседателот Иванов е да им се овозможи на младите талентирани и амбициозни луѓе од Македонија да ги надградуваат и усовршуваат своите вештини, да ја развиваат својата креативност и лидерски способности.

Напишете коментар