Christian Louboutin со чевли инспирирани од Хороскопските знаци

Астрологијата подолг период е навлезена во сите пори на опшеството и нашиот секојдневен живот. Познатиот моден дизајнер Christian Louboutin, во својата најнова колекција на чевли како моден дизајн ги вметна и хороскопските знаци.

Се надеваме дека во најскоро време ќе пристигнат и кај нас па припадничките од понежниот пол ќе можат да бидат дел од колекцијата за пролет лето 2016.

Еве дел од колекцијата….

files (1) files

Напишете коментар