Асфалтирани се пет улици во населеното место Муртино

Општина Струмица продолжува со подобрувањето на условите за живот во населените места. Деновиве во населеното место Муртино се асфалтираа пет улици во должина од 680 метри со средства од општинскиот буџет. Асфалтирањето на улици ќе продолжи и во други населени места.

Напишете коментар