Апел за помош и донирање за младиот струмичанец Стојче Јовановски

Пред една година струмичанецот Стојче Јовановски (21 година), имаше тешка сообраќајна несреќа проследена со повреда на ʹрбетот, поради што не може да ги движи нозете. Неопходна е трансплантација на матични клетки (три третмани по 5.500евра) со вклучена физикална терапија (три третмани по 3.000евра)која треба да ја прими во рок од сто дена во Србија, со надеж дека Стојче повторно ќе застане на нозе, за што се потребни парични средствa. Вашата донација ќе биде од огромно значење за него:
Број за Телеком мк : 143155
Овие денови ќе излезе и број на ВИП.
Трансакциска сметка
НЛБ Тутунска банка:210-5017032477-84

Напишете коментар