„Анксиозност, панични напади и депресија“ – обука за самопомош при анксиозност, панични напади и депресивна состојба.

Бесплатна информативна работилница за сите кои се заинтересирани за упис во:
– семинар/работилници на тема: „Анксиозност, панични напади и депресија“ – обука за самопомош при анксиозност, панични напади и депресивна состојба.
– групи за личен раст и развој, (можност за истражување на сопствената личност, усвојување и учење на техники за справување со животните предизвици, група на возрасни, и група на млади)
– едукативна и тренинг група за Гешталт советување и психотерапија

Работилницата ќе се одржи на:
19.10/16 во Струмица – Во СОУ „Јане Сандански“ со пoчеток во 17.00 час.

Информации на моб: 075-474-626 и 075-625-322
Пријавувањето е задолжително на наведените телефони поради ограниченост во просторот и бројот на учесници.

Напишете коментар