Црвен Крст со Крводарителска Акција во Јахја Кемал

Црвен крст Струмица во соработка со службата за трансфузиона медицина организираше крводарителска акција во СПУ Колеџ Јахја Кемал Струмица каде редовни дарители се вработените како и учениците во тоа училиште.Голема благодарност до директорот на училиштето кој секогаш е отворен за соработка и организација на вакви хуманитарни акции како и до сите хуани вработени и ученици кои ја искажаа својата хуманост.

Напишете коментар