Драган Јованов, Mоника Јованова- Македонска современа фитомедицинска терапија при стрес, анксиозност и депересија

Симптоми кај депресија Кај тешка депресија, можеби ќе почувствувате четири или повеќе од следните симптоми: – Долготрајна тага, песимизам –

Read more

Драган Јованов – Македонската современа фитомедицина во комбинација со дополнителни начини на лекување во борба против канцерогени заболувања

Во почетните фази ракот обично нема симптоми, но малигниот тумор на крајот станува доволно голем за да може да се

Read more

Драган Јованов – Македонска современа фитомедицинска терапија при третман на Прадер Вили Синдром (PWS)

Прадер-Висли синдром е ретко генетско пореметување на 15 хромозом, проследено со психички и физички абнормалности, како и бихејвиорални проблеми. Доста

Read more